Team
Het Profish-team bestaat uit ruim 350 medewerkers. Elke dag werken we keihard om de allerlekkerste verse visproducten aan onze klanten te leveren.

Team

Met onze ervaring in de wereld van vis kunnen we onze klanten optimaal adviseren en ondersteunen. Alle afdelingen in ons bedrijf spelen hierin een essentiële rol; van inkoop, productie en kwaliteit tot het bedrijfsbureau, expeditie en verkoop. We zijn trots op de groei welke we realiseren samen met onze afnemers.

Suzan van der Linde
R&D Manager

“In ons bedrijf is productontwikkeling geen eenrichtingsverkeer. Wij betrekken onze klanten al in het beginstadium bij de ontwikkelingen, creëren zo voor zowel de klant als onszelf echte meerwaarde.”

Joost de Bruijn
Market Manager

“We werken nauw samen met het inkoop- en categoriemanagement van onze klanten. Zo hebben we in de loop der jaren veel expertise opgebouwd. Bovendien is het vertrouwen van onze klanten hierdoor sterk gegroeid. Samen zorgen we voor mooie resultaten in de vis categorie.”

Alexandre Briƫt
Quality Manager

“Het merendeel van ons assortiment is MSC- of ASC gecertificeerd. Daarnaast hebben we ook dit jaar wederom het IFS certificaat higher level behaald. Dit is te danken aan de topprestatie van alle medewerkers van Profish.”

Ivar de Bruijn
Purchase Manager

“We betrekken onze grondstoffen bij de bron. Om onze afnemers te verzekeren van kwaliteit en betrouwbaarheid inzake duurzaamheid en herkomst, bezoeken wij regelmatig onze leveranciers.”

Werken bij Profish?

Klik hier voor onze actuele vacatures