Concepten
Met het ontwikkelen van nieuwe concepten werken wij nauw samen met onze leveranciers en onze afnemers om te komen tot een succesvolle oplossing.

Concepten

De viscategorie groeit en de vraag naar producten met een eigen (merk)uitstraling neemt toe. We hebben veel ervaring in marktonderzoeken en- product- en verpakkingsontwikkeling. De afgelopen jaren hebben we producten en concepten ontwikkeld voor onder andere stichting Bio+, GIJS/Streekselecties. 

Vis+ Maaltijd

Vis is lekker en ideaal te combineren.
Met de introductie van VIS+ maaltijden nemen wij de zorg uit handen voor een heerlijke maaltijd met als basis verse vis.

Vis+ Saus

Met vis+saus combineren we onze verse vis met verassende sauzen. De vis is eenvoudig te bereiden in de oven en de saus is direct te gebruiken.

GIJS

Onder het streekmerk GIJS leveren we Scholfilet en Scholfilet met kruidenboter. De Schol welke we gebruiken is duurzaam gevangen, pijnloos verwerkt en verkopen we niet in de paaitijd!
Klik hier voor meer informatie!

Bio+

Bio+ maakt bewust genieten makkelijk! Profish is exclusieve partner van stichting Bio+ voor alle visproducten. Onder dit label verkopen we onze biologische vis bij diverse retailers in Nederland.

Klik hier voor meer informatie over stichting Bio+.